Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon


Ingenting

Bara tomhet
och en tomte
som tittar fram.

Kan någon
nå någonting
någonstans?

När ingenting
syns eller
visar sig.

Tomheten
är ett vacuum.
Innehållslöst.

Och ingen
når nåt.
Ingenstans.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-02-21 15:21



Bookmark and Share


  Koppartråd
En rolig inflik är att hela universum är mer eller mindre ett perfekt vaccuum - som innehåller allt vi någonsin har föreställt oss, komemr att föreställa oss och aldrig kommer att ens tänka på.

Även tomhet är materia.
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP