Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tystnad är ovälkommen.


Hon går ensam i det forsande regnet

regnet strilar försiktigt
hon bryr sig inte
och går bara vidare
vattendropparna tätnar
de ljusgråa molnen
hopas uppe i skyn
regnilarna rinner på
de immiga fönstren
hon passerar
tårarna faller men därute
kan ingen se eller
nå fram till henne

hon väljer ensamheten
i det forsande regnet
den skrämmer henne inte
men orden inuti skapar
rädsla och oro
ibland har hon önskat
att den tysta muren
inte fanns runtom henne




Fri vers av Elin E
Läst 268 gånger
Publicerad 2004-11-06 13:39



Bookmark and Share


  Duva
fick kalla kårar när jag läsate den. Bra skrivet. Bra flyt
2004-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elin E