Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sanolikheten att jag skulle ändra uppfattning när det gäller Hamas är lika liten som att påven skulle bli punkare.


FÖRBANNAD VARE DEN SOM FÖRSVARAR TERRORISTER!

Förbannad vare den

som försvarar terrorister!

Du ska slås i bojor

som aldrig nånsin brister

Förbannad vare den

som kallar surt för sött

Förbannad vare den

som litar till sitt kött

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/2 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-02-22 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP