Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mörka vandringar

 

 

Örat!

Rösten!

Känslan!

 

Talar samma språk… förståelse

 

Svart hat!

Girighet!

Hämnd!  

 

Bär och har samma ansikte… människan

 

Ekot!

Skuggan!

Dimman!

 

Är själens mörka vandring i livet

 

Ödet!

Livet!

Döden!

 

Är alla skapelsenslutmål

 

Blixten!

Åskådar!

Regnbåge!

 

Talar Jesus är återkommen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-02-23 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP