Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


senare

 

 

tid

 

stilla 

över golvet täckt

är min skugga

 

en långsam ton 

 

som väntan

 

ser 

 

förbipasserande åldrar

i mina spår

 

och hjärtslag

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-23 10:54



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Vila i rörelse
2024-02-25

  Anonym__ VIP
Fint skrivet och passande musik till!
2024-02-23

  KYREUS of Sweden
...förändring är liv.....
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP