Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet, ngt omgjord


Nybakat

Bland doften av nybakat
Kryddat med syndiga tankar

Där

Leker skratten

Bubblar lyckan

Hemmet

Är ett näste för jordiska lustar

Med smak för kaffe

För kyssar
Som smakar kåthet

Där dina händer
Hamnar under min blus

Och fnittret
Det glittrar i ögonen

Mellan tuggor av sagolikt goda
Bullar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 41 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-24 06:15



Bookmark and Share


    Blekingetjejen
Osammanhängande, minst sagt. Finns potential, absolut. Men bearbetning förhöjer.
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish