Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lappri 16

 

I kontemplation

finner ro när tankarna

når retribation




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-24 12:51



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ett nytt ord :-)
2024-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP