Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren är skön!

Solen skiner, vi badar - idylliskt!
Vår semesterplanering är magiskt.
Varma vattnet - omkring oss,
Lena drycker förstås.
Men polisens besök helt förrädiskt!




Bunden vers (Limerick) av Poetinvardagen VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-02-24 13:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där uppfyller inte kriterierna för en limerick.


2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Poetinvardagen
Poetinvardagen VIP