Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aves

 

 

 

Jag går under

Mej själv

kan ingen vara




Bunden vers (Haiku) av Skatflickan VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-02-24 19:26



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Starkt formulerad trerading. Den genererar tankar om en av tillvarons innersta grunder.
2024-04-08

  SatansSon VIP
du kan bättre. den här liknar ett försök som spårat ut.
2024-02-25

  Emanuel Sigridsson VIP
Texten har minst två läsarter eftersom en versal inte är en markör i lyrik, vilken kräver en speciell tolkning av sats/satser. Jag skulle säga att här handlar det om fokus på det handlande subjektet.

Subjektet blir här textens fundament genom textens mitt, gånger två. Och blir på så sätt i min läsning en text om ensamhet av nödvändighet. Att vara utlämnad till sig själv. Kärnfullt och tänkvärt.


2024-02-25

    Lena Söderkvist VIP
Verkligen? Undrar det jag. Dessa rader ger huvudbry, sätter i gång tankeverksamheten.
2024-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP