Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ett milt och gyllene sken


Eftermiddags
solens strålar
penslar sitt ljus
Över skogen
i backen upp

En värmande
hinna
ett milt och
gyllene sken

Över tallens
stam
och björkens snår
över mossor
och sten

Till kvällen
kommer
och sol går ner














Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-25 10:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Dessa ljuvliga stunder med sol, du fångar det så fint.
2024-02-25

  Kungskobran VIP
Fint som alltid
2024-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Vacker skildring!
2024-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP