Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text I en gryning där solen tränger sig genom en skärva himmel. Av kerstin skriver 2024.


Kommentar på en text (2756) bara ord






Fullmånen gör mig litet extra
exalterad då en texten framträder,
liksom var osynlig text,

skriven med osynligt bläck,
tydlig först då den hållits fram
mot en stake

med ett brinnande stearinljus i.
Ett annat sätt att läsa text på ett papper
är att elda på med det i (maj-)brasan.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-09 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP