Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Räkna med det värsta

 

 

Räkna med,

Ensamheten som ända liv

Ensamheten som ända framtid

 

Och förstå att dö ensam bortglömt av samhället

 

Kränkt av staten

Kränkt av samhället

Kränkt politikerna

 

Och förstås av kyrka

 

Kränkt av dina barn

Kränkt av dina släktingar

Kränkt av dina vänner

 

Och förstås av dina hatfulla svenska/invandare grannar

 

Räkna med,

Fattigdomen som ditt framtida liv

Sjukdomar som ditt framtida liv

 

Och förstås nekat på sin existens

 

Räkna med,

Ingen ser dig!

Ingen hör dig!

 

Och ingen vill ha något att göra med dig!

 

Du ligger i din skit! (JAG)

Du sover med din skit! (JAG)

Du vaknar med din skit! (JAG)

 

Räkna med,

Sverige som enda stor makt i världen

Sverige atom bombar Jesuländerna  

 

Sverige hissar sin regnbåge flagga över Mecka

Sverige invaderar och ockuperar halva världen

Och tvång införa sin religion demokrati

 

Räkna med de långskäggiga män, kvinnor och barnsoldater

Räkna med mera demokratiska heliga krig i all framtid

Flera änkor, handikappade och föräldralösa barn osv

 

Räkna med demokratins kollaps i sitt eget hem och i hela världen!

Räkna med det värsta att jorden styrs av en ende religion

Demokrati!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-02-26 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP