Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige har bestämt sig för att gå med i NATO


Den stora dagen: Sverige och NATO

Den stora dagen: Sverige och NATO
Sverige har bestämt sig för att gå med i NATO
Ett beslut som väcker både glädje och oro
Vad kommer det att kosta för vårt land att vara med?
Och vad får vi tillbaka för vår trygghet?

Enligt en ny rapport från Försvarsdepartementet
Så kommer Sverige att betala 1,3 miljarder per år
Det är en liten del av vår försvarsbudget
Men ändå en summa som kan kännas tung att bära

Men pengarna är inte allt som NATO handlar om
Det är också ett sätt att stå upp för våra värden
Att visa solidaritet med andra demokratier
Och att försvara vår frihet mot hot och tyrannier

Den stora dagen är här, då vi blir en del av NATO
Vi hoppas att det stärker vår position i världen
Vi vet att det finns risker och utmaningar på vägen
Men vi tror att det är värt det för vår framtid och freden.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-02-26 12:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://nyadagbladet.se/insandare/ar-sverige-pa-vag-att-bli-en-lydstat-under-usas-krigsmaskineri/
2024-02-26

  Larz Gustafsson VIP
De som försvarar NATO är landsförrädare.

Liberalerna är ett avskyvärt parti som verkligen bör näpsas.
Jag hatar den ideologin.

Obs att jag struntar fullständigt i vad alla fåntrattar anser om saken.
2024-02-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/O8wVrV/liberalerna-vill-hissa-natos-flagga-i-riksdagen

2024-02-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Klockan 16.20

Enligt TT:s uppgifter kommer det inte att bli någon debatt inför beslutet om Sveriges medlemskap i Nato eftersom det hölls en debatt om frågan redan den 5 februari. Beslutet om Sverige väntas omkring 16.20, men kan också komma senare. Vid ett ja skickas protokollet vidare till Ungerns tillfälliga president László Kövér för signering.
2024-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP