Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagssymfonin


vaknar

kliver upp

äter frukost

kaffe

äter lunch

surfa på datorn

äter middag

kvällsnyheter

kvällsmedicinen

somnar




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-02-26 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP