Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Gata i dur och moll



Längs gatans
skiftningar
i moll och dur

Har en
blåtonad skugga
runnit ut

Likt en
klangfylld ton
av vemod












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-02-27 09:06



Bookmark and Share


    Schipperke
Även jag har fått denna falska anklagelse om att vara hydra. Det ska inte mycket till för att bli misstänkt.
Bra dikt!
2024-03-02

    King Faerin
Dikten trilskas med min hjärna. Tillhör bilden texten eller tvärtom? Lite övervikt av moll i texten i min läsning. Tack för en stark dikt som rör vid mina melankoliska gömslen.
2024-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Ja, vem???
Den som tar åt sig?
2024-03-02

    Kämpendahl VIP
Hydrapsykos:

En vanföreställningssjukdom. Uppfattningen att kloka meningsmotståndare är hydror. Vem är den drabbade måtro?
2024-03-01

  Koloristen
Bra text o bild.
2024-03-01

  Anya VIP
Vackert i mollton.
2024-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Liksom alla hydror.
2024-03-01

    Kämpendahl VIP
All skönhet är förgänglig.
2024-02-29

  Larz Gustafsson VIP
Eller Henri Mathisse.
2024-02-28

  Kungskobran VIP
Fantastisk bild, och tillhörande dikt. Bokmärkes
Kunde varit en målning av Gustav Fjaerstad.

2024-02-28

  Staffan Nilsson

Härliga bilder i ord och bild!
Bilden lysande i sina iskalla toner och hårda vinklar och oregerlig snöhög.


2024-02-27

  animan VIP
Mycket fint foto!
2024-02-27

  ULJO
Så fint
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP