Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Trubaduren

Se trubaduren
han sitter
 invid brasan
och han ger kvällen
ett eget liv
alla de ackord
han stilla sprider
ger oss en känsla
så underbart positiv

han har nya strängar
på sin gitarr
de ger en ton
så mjuk och len
nu snart det sjungs
där på vår strand
i alla eldstäders
varma sken

de vackra texter
som han har skrivit
handlar om hans eget
sommarland
ja han har format
sina ord
om en mycket vacker
lyckans strand

för just denna kväll
är så romantisk
den blandas upp
med havets ljud
här glömmer vi alla
våra sorger
när han nu sprider
sitt kärleksbud

ja för vår trubadur
han vill bara spela
och ömt förmedla
sin musik
just där som stranden
möter havet
blir denna sommarkväll
nu helt unik

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-27 09:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om trubaduren som hörs alldeles för lite av idag
2024-02-28

  Öknens Ros VIP
Fint om trubadurens vackra melodi om kärlek.
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP