Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Irriterande texter av mig får du!

 

Sömnen regnar skit och till skit gör min natt

Drömmer kommer med skitvision och blir till tortyr

Och natten blir till ännu mera skit färgade

 

Dagen blir tungt

Känslorna blir till tunga

Och orden dör sakta i de fria zonerna

 

Texten blir irriterande med sitt innehåll

Jag blir ännu mera irriterade med mina texter

Tankarna blir till ännu mera irriterande

 

Som leder till att jag blir till en irriterande poet

Till en irriterande textskrivare

Till ett irriterande budskap

 

Som gör många poeter flyr bort mina texter

Sen till att de hatar och blockera mig

Sen till de vill stänga av och kasta mig ur poeter.se ut

 

Mitt liv var tortyr och fångenskap i tior år i IRAN

Mitt nuvarandeliv är flykt och tortyr resten av livet

Mina känslor, tankar och jag själv är sönder blivit

 

Sönder som aldrig kan bli till hel igen

Sönder som aldrig går att återbygga eller återvinna igen

Sönder och övergiven som ett grav på kyrkogården

 

Mina dryga 2600 texter talar till dig som läser mina texter,

Tråkig, irriterande, dum i huvudet, blind, smaklös, satan, djävul är han

Samt känslorik, sann människa, budskap bärare och en öppen bok

 

Allt du behöver göra du som läser mina dikter är,

Sluta klaga, tjafsa, bli irriterat och gå vidare

Sluta hata och börja bli till en ärlig förståndsmänniska

 

Vi alla har våra mörkatider inom oss

Vi alla ej vågar gå ut och prata om våra mörka tider i livet

Vi alla hatar oss själva men mer hatar vi samhället

 

Jag har valt för alltid att gå ut och prata om skiten i mitt liv

Skiter i samhället och västvärlden

Skiter i alla är likavärde och religion och tro frihet

 

Bli inte irriterade mer än du orkar!

Det kommer ännu mera irriterande dikter av mig

Till dig och dig och dig och världen!                                                                                                                                      




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-02-27 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP