Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under sjöfåglars himmel



Under sjöfåglars himmel
svarslös livsväg
kantad av steniga frågor
och snäckor
längs det pulserande
havet,
som ljudligt förtiger
alla svar.

Fotavtrycken
skriver sina ögonblick,
tecken för stunden
strax förbi
i sanden.

Bortom måsar och människor
håller horisonten
sitt gåtfulla leende
som av evighet
för sig själv.

Åter en dag
då träden bugar sig
för vinden
och stranden öppnar sig
för havet.





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-27 14:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker och stämningsfull dikt där jag viss oro och hopp om att hitta svar men till slut i min vandring genom orden förs till vila i accepterandet av att ta emot livet som det är.
2024-03-04

  Rafmagn VIP
Fantastiskt stämningsfullt och vackert!
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP