Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är en strid.

gick till bensinmacken i går-
köpte bröd tele kort.
fick stanna orkade inte andas.
alt blev svart för ögonen-
skall ta blodprov fredag.
nästa fredag läkarbesök-
sen kola mina lungor.
eftersom jag inte orkar andas-
gå till affären får sitta i köket .
hon fortsätter att röka hela tiden-
har rökelser på igång på natten.
jag vaknar kan inte öppna ögonen ser inget.
svider i ögonen sover nästan inget..
det är inte bara mot mig hon är sån.
jag kan bara avsky en sån kvinna,'
jag blir ledsen arg vill bara gå upp ge henne en rak höger.
hon bryr sig inte o vad jag säger
av birgitta kram 27.2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-27 16:05



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tyvärr, man väljer inte sina grannar.
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP