Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi fixar inte människor, vi sörjer för varandra


Se människan!


Ett hinder på vägen
En grop på stigen
Ett hål i trottoaren
En vilja att se möjligheter,
inte fastna,
inte ramla

Ett skadat hus
En bil är trasig
Ett träd är skadat
En plan att laga,
att fixa,
att ordna

Ett bruten man
En sörjande kvinna
Ett ledset barn
En omsorg att ge tålamod och kärlek,
inte fastna,
inte ramla,
inte laga,
inte fixa,
inte ordna

Se människan
Se hennes lägen
Se hans belägenhet
Se deras skäl




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2024-02-28 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP