Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel och jord

Skulle ha gett dig hela himlen
Om den var min

när månen står högt på himlen

När den är som skulpterad lyser med sitt vita sken

När hela himlen är klar och stjärnorna lyser starkt här var

När den är som vackrast

Skulle ha gett dig hela himlen
Om den var min




Fri vers av tvåveckor
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-02-28 13:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus gav mig hela himlen när jag gav Honom mitt liv.
2024-02-28
  > Nästa text
< Föregående

tvåveckor