Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


något

 

 

annat istället

för natten

 

är att

 

bara fylla på

med

dig

 

i rummen

 

och väntan

i det tomma tysta

månljus

 

vid tidens slut

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-29 02:46



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...efterlängtade "nödvändigheter"...
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP