Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet går snabbt, och jag vill verkligen ta vara på varje ögonblick. Vi befinner oss ständigt i kontrasten mellan lugn och hektisk


Pulsen och Tillvaron


Mellan hjärtslagen,
livet rusar vidare

Pulsen påminner mig
om en pulserande tillvaro

Fånga dagen!




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-02-29 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP