Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bevittna ett brott III

 

vi är så olika

du har redan "glömt"

jag processar än 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-01 14:49



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
En del saker går inte att glömma även om de bleknar med tiden.
2024-03-05

  lodjuret/seglare VIP
Att baka kanelbullar kan vara som 'första gången' och andra. Den första gången någon upplevt något alls, brukar kunna vara som ett minne för livet. Oavsett upplevelsen var i medvind eller motvind. Oavsett 'vi for ut att fiska' för att fiska eller om det vore en ren nöjestur. Att öppna och ögna genom en text genom att 'skumma grädden'. Eller som att läsa o vara nyfiken på vad som är just grädden.
2024-03-02

  animan VIP
Av de tre tycker jag bäst om den här. Även om ordet ”processar” känns en smula ”opoetiskt”, så beskriver det sinnesstämningen.
2024-03-01
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP