Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(dikt fem idag innan tvåan och ettan får sitt)


hud


ingen
kan njuta
av hudens hull och hår
så som den gravt närsynte
med hänryckningar i blicken
lovar jag det
på heder och
smekande




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-02 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP