Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anders Fugelstad; Ingenting är längre som förut


I längtans tider mot freden

Färden gick längs en livslång estraplanad

likt kamelens parad på oändlighetens rad

vandraren kom törstande i den solkiga öken

sökande blind av den skuggande sotiga röken

 

Ingenting var längre som förut

gamarna såg ut över den ändlösa natten

krigen steg in i våra vardagsrum

tröstlösheten minner fredens sorg

 

fågeln Fenix brända vingar flög 

förbi vår grönskande värld




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-02 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP