Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mannen är försjunken i stunden, omgiven av lekande fiskar vid flötet, öppnas nu för de som följer med i fantasin.


Fiskaren Bakom Flötet



Bakom flötet satt gubben,
med pipan nedsläckt,
helt upptagen av skutten

Fiskarna dansade runt korken,
i en virvlande fontän,
ingen av dem kom med storken

Hela storyn är bara blaj,
bara öppna sinnen,
öppnas för dyliga partaj




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-03 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP