Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tous les mêmes

Vous les hommes
êtes tous les mêmes
Men det är inte du
"Det är inte alla män"

Så var eller vad är då sanningen?

Inte alla män, men de flesta
Objektifierar oftast inte
Men för det mesta
Kvinnor, så fina att se på
Kvinnor, de kan festa!

Ska va' stort överallt
förutom runt magen
Det blir extra spännande
Om hon redan är tagen
Överröst med gyllene ord
Sen blir hon bedragen

Men det är inte du
För du är inte alla män
Du kokar kaffe, dukar frukosten
Men du ser inte henne
Du ser bara skönheten

Och när du lämnar
Henne själv i tomheten
Ligger hon i mörkret
Och viskar tyst
"Vous les hommes
êtes tous les mêmes."

Ni är likadana, alla ni män.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Koppartråd
Läst 42 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-04 00:20



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag tycker inte om tjejer som festar
där har du fel
det finns många nördar också
som är intresserade av riktiga saker
vetenskap
matematik
konst
finns mycket att nörda ner sig i...
2024-03-04

  SatansSon VIP
Kan ej särskilt bra franska. Men förstår ändock att vi män är alla de samma
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Koppartråd
Koppartråd