Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter

fick från poeter det är nån som .
vil åt minna dikter.
dom har krasat hottmail.
kommer inte in på facbock-
har sovit dåligt i natt . somnade halv 5.
hunden o jag vaktade
skall ringa bostad bolaget jag hyr av-
det är fler som knakar i golv o väg.
hon måste inse har grillat hela natten.
jag kan inte andas.
hon får hota med släkten.
håller igång på nätterna
är inne men håller på med nåt.
så jag ser inget får hosta.
vi ses 4.3 2024birgitta




Övriga genrer av siv birgitta.a. VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-04 08:35



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
bilden av ångest
2024-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att problemen löser sig.
2024-03-04

    Sefarge VIP
Så det kan gå,nuförtiden
När inte haspan med
brandvägg står på
riktigt ordentligt?

2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP