Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens Andetag


Gungar i blöta leran

Solen torkar

Knastret spricker

Gummistövel fastnar

Storleken imponer

Kaffepannan är sotig

Kåsan doftar kaffe

Bulle utan stövel

Det är vår




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-04 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP