Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mod, själv och art. Jag fick orden av Gunwale. 18 nya ord är infogade av mig. Tre ord åker nu till Respons.


Fågelutopi. Stafett.

En fri fågel av okänd art
önskade göra något underbart
Samlade allt mod, flög själv fort
fixade fred i främmande ort.




































Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-04 23:36



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket underfundigt på få rader. Hoppas fågeln flyger rätt.
2024-03-08

  Gunnel Eriksson VIP
Där fick du till en fyndig dikt.

2024-03-06

    Lena Söderkvist VIP
Låter som en fredsduva, trots det där med "främmande art". Kanske har du tänkt litet finurligt här som att arten skulle vara främmande för människan. Tänkvärt.
2024-03-06

  Monika A Mirsch VIP
Fred och dikt
på löpande band -
gillar!
2024-03-06

  TrollTörnTrappan VIP
Hur den lyckades fixa det - skulle man vilja veta... Krävs väl mer än mod och fart?!? Nåja, 21 ord kan blott ge en glimt av hela historien. Upplyftande bidrag!
2024-03-05

  Gunwale VIP
Åh - alldeles underbart! Fint innehåll, fin form - med allitterationer och rytm!
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP