Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration: Spegel av Coldasice texten skall RAPPAS


Spegel på väggen där

Spegel spegel på väggen där
visa min vem jag är
ond eller snäll
torr sensuell
ge mig ett svar
så jag vet vad jag har
Själv kan jag inte se
känner mig som en kliché
Snälla hjälp mig med svar
ha till försvar
för den jag är
vart än de bär




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kungskobran VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-07 09:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Spegelbilden betraktas av många ögon, det är bara två som är mina.
2024-03-08

    Lena Staaf VIP
Fint och ödmjukt.
2024-03-07

    Lena Söderkvist VIP
Skulle kunna vara en raptext. Osentimental.
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP