Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


FÖRTRYCKET II

Fienden döljer givetvis sin ondska, falskhet och manipulation som "planer" då de har mycket att vilja skydda från att Verkligheten och Sanningen ska segra: Fiendens framforcerade "mångkultur" är mot främst "Västerlandet" och är en dödlig "monokultur" där kontrollen över de okunniga och svaga har drivits ner till en falsifierad "egoism" och "identitet"; vilken är grundad i lögner där de lurats tro att de är av fiendens blod och är deras artfränder, men det är bara ett vapen som vi alla kan se leder till extrem förnedring och utrotning. De övertydligt sinnessjuka massorna under fiendens kontrollerande manipulationer har lurats med en vriden och påtvingad "självbild" över hur själva verkligheten är anskaffad. Fiendens lögner ligger som ett tjockt lager smuts över de lurades tomma medvetanden.

Tiden är mogen att skrapa fram Verkligheten.

TAKTIK OCH "FIENDER"

De tankeprodukter vilka sprids mest mot vår ägda värld är de manipulerande lögner vilka fienden har fullständig kontroll över genom sitt stulna kapital och dödsbringande distributionsnät i företag, regeringar, media och annat. Löjeväckande "ideologier" vilka plockats samman av defekt tankegods förvrids än mer och presenteras vara nya och dugliga till vapen att kunna söndra och härska med. De i regel ofta redan svårt förvridna sinnen massan har varken kan eller orkar inte ens syna de falska ideologiernas upphov och tydliga planlagda syften då offren saknar tillgång till verklig bildning och blir då givetvis lätta offer att vidare utnyttjas som "papegojor". Nuvarande "bildning" nere bland samhällets utslagna massor är hårt ansatt av historieförfalskningar, de falska Abrahamitiska religionerna, ruttna ideologier och identitetspolitik, och diverse andra manipulationer ämnade att göra vår ägda värld så störd att inget går att hjälpa fram till Sanningen om Gudarna och ett högre liv.

Det är en gammal och möglig taktik fienden använder vilken sorgligen ännu fungerar mot de svaga och naiva där de utmålar de goda och friska till "onda" och bevisar detta genom att uppställa och utmåla sina egna inbillade "fiender"; vilket har inget med Gudarna att skaffa och är fienden själva långt mer, om inte exakt lika i allt. Se den s.k. "Hollywood-satanismen" vilken bara en svårt rubbad skulle kunna finna tilltalande; en tänkt tydligt vriden "motsats" till fiendens falska och stulna skenläror och image. Vidare är formandet av falska politiska system och tankekonstruktioner utan verklighet och värde som socialism, liberalism, kommunism, feminism, "woke", etc.; det är övertydliga dumheter endast att kunna använda som maktmedel. Kontrollen över de svaga och de naiva styrs inte främst genom falskt "egoistiskt" tankegods stulet från oinformerade och mindre begåvade filosofer: Det styrs av fiendens rädsla.

Kontrollen över de drabbade är långtgående, speciellt i störd icke-sexualitet där avskärande av delar av könsorganen är ämnade att dämpa och förhindra verklig och frisk sexualitet till förmån för fokusering på att stjäla positioner i samhället. Även förhindrandet av masturbation är ämnat att öka utlopp för aggressivitet och därigenom tvinga fram utförandet av incest, våldtäkter och även andra "sexuella" övergrepp mot djur, osv. Makten över all störd sexualitet i vår värld visar tydligt var fiendens mål finns.

KOSMISKA ÖVERBYGGNADER

Det är viktigt att ständigt ha i åtanke att fienden är en invaderande art från en främmande och aggressiv värld utan några som helst rättigheter i vår ägda värld. Med alla övergreppen bekräftade och ansvaret övertydligt utpekat så vill fienden söka efter "jämlikhet" och "rättigheter" till sina icke-liv i lön för alla Gudarnas folkslag de har utnyttjat, förnedrat och dödat...

Fiendens nyare jidder består av att de själva, vilka är det s. k. "patriarkatet", egentligen är djupt missförstådda "kvinnodyrkare" och de vill sälja på er sina äkta falska "känslor", ty alla kvinnor är ju så vackert känslosamma och närmare själva myllan än män... Fienden gömmer sig bakom kjolar där de ska föda fram en ny "räddare" och förbered er på cirkus med ännu fler clowner vilka sprutar in gift i allt de kommer åt. Det kommer inte att finnas någonting de inte kommer att försöka med i sin rädsla och desperation över att förlora den makt och inflytande de ännu har för en kort tid.

De perverterade svaga kommer att samlas i sitt vridna hat, inte mot sin egen svaghet och att de är lurade på allt de är; utan i hatet mot hur själva Sanningen och Verkligheten är: Fienden är förtryckarna vilka kommer fortsätta med att låtsas att de är de förtryckta.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2024-03-10 22:25Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP