Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

busy mom

 

hetsigt angriper du morotskakan 

medan du försöker lyssna på mig

och samtidigt svarar i telefonen 




Fri vers (Fri form) av karenina VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-08 09:45



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Det var bättre förr. Innan mobilen tog över.

2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

karenina
karenina VIP