Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över bron


Då jag körde över bron såg jag mannen
som stod i båten och fiskade
han hade ankrat mitt i floden
bilden hann etsa sig på näthinnan
gav en känsla av meditation
silhuetten mot rymden och träden
den stående gestalten i den flatbottnade
undrar om det blev någon fångst
eller bottennapp
regniga dagar sägs vara gynnsamt fiske




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-03-10 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP