Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TOOLDAFOOL

Ändlöst med änder längs Årstaviken,
samsas med stränga styrketränares stånkande länder,
å coola kallbadares nakna lemmar,
till korvgubbars kokta och stekta korvändar,
-stanna till ett tag vid boulevard för boulespelare,
beskåda spatserade farthinder för fartvidunder,
se upp under broar med grava graffiti taggar, TOOLDAFOOL
till allmän båtnad för en del,
mens en annan det tycker fetfel
stråket uppblandas med bråket, transport en sport, båd hem och bort




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-09 09:09



Bookmark and Share


  kriya
flott och fet! (dikt)
2024-03-10

    Sefarge VIP
Sicken himla beskådande
blandning! Utav uppmärk
-sam begåvad skrivare!
;)
2024-03-09

  Respons VIP
En miljöbeskrivning som lyser av glimrande rim och ordvändningar!
2024-03-09

  KYREUS of Sweden
Yousa, yousa!
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP