Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ned med alla traditioner!


INTOLERANT

Kräftor och surströmming

varslar om höst

och båda har en smak av träsk

Ge mig chorizo 

och brynt kycklingbröst

varmkorv med bröd eller fläsk

 

Jag hatar vegomat

Den smakar bajs

Den bojkottas här i vårt hem

Vill inte knapra på

biffar av majs

och snuskiga korvar av slem

 

LARZ GUSTAFSSON 9/3 2024

 

Jag är vegointolerant, och stolt över det.

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-03-09 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP