Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En chipspåse, dill, ner i korgen. Två halvliters colaflaskor. Dipp, vitlök. Bort till mejeridisken för gräddfil. En påse lösgodis sedan kassan. Perfekt att gå hit mitt under mellon, tänker hon och ler, inte en människa ivägen. En polisbil passerar på gata


Kortslutning

Har de dykt upp än?

Diktarna
Poeterna
Barderna

Författarna

Med sina fria verser
Med sina strofer
Med sina sonetter

Med sina romaner

Vi sitter nämligen här och väntar
Parerar och duckar plakatfilosoferna
Under tiden




Fri vers av Sape VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-09 14:56



Bookmark and Share


  Snödis VIP
Vi lever väl inte direkt i en tid som lämpar sig för poeter, eller?
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP