Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens akt

I morgonens akt,
Sker min egna andakt.

Dagen så oberörd,
Jag ej några brott begått.

Min hud är fortfarande ren,
Mitt sinne har ännu inte börjat styra fel.

Denna dagen kan bli min vän.

Det är när mörkret kommer,
Jag ändras igen.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-10 07:39



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Och vilket av tillstånden känns mest som en verklighet?
2024-03-11
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP