Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läskpappret

 

visst känns ryggsäcken lättare
överallt har vi svedjat
för nya skördar få
och nytt syre andas
präntat har vi med själens bläck
lägger an läskpapperet
avtrycken speglar dagarna
Det har funnits dagar
med rök från offerbål
det här var den brända jordens taktik
under krig
men gynnar även bondens skördar
men till våren ska frön där gro

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-03-10 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP