Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Caruso


Vilken röst han har
bara inte hela kvarteret vaknar
trodde det var Latte så var det Bayliés
den profilen har städmani
tömde lådan kravlade åter in i sömnens garn,
släckte pannlampan
mumlade

om alla orosandar kunde sova
tänk så lugnt det vore




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-10 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP