Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


varje livstecken



kommer ihåg glädjen
känner dofterna och ser färgerna
själva solen landade
bland åkerns gröda
glädjedroppar sprider ringar
över vattnets yta
och de ger dagen ljus

du frågade aldrig får jag inte vara lycklig
inte isolerade Putin dig
och inte pågår kriget ännu i Ukraina
inte gick dagen över i natt
när du gick ner i depression
inte heller blev du bältad eller isolerad
tills du föll för sockret i botten
allt var bara en mardröm sade du
förlåtelsen fanns den i landet där liken ligger
dokumenterade i svarta säckar
ett nummer knutet runt deras tå
ett vitt kors namnet med krita
det var allt som blev kvar

jag sörjer med alla änkorna
som inte har en grav till att gå






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-03-10 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP