Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Jag andas in ditt regn.
Som om natten alltid älskat.
Stråkarna spelar stilla.
Mangoträden sakta smälter.
Ute brinner tiden.
Inne vinner våran lust.
Tysta som tusende drömmen.
Passionen av det vackraste.
Men inget kan vara mer tilltalande.
Än det jag andas in.
Ditt regn.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-10 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP