Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är som vatten - ibland lugnt, ibland vilt


Livets skiftande tempon



Vissa stunder är livet som en fors,
hinner inte med

Vissa stunder är livet , bara så där,
att vattenfallet sköljer över

Vissa stunder är livet en stilla å
och friden råder

Vissa stunder är livet en damm
där dagsnyheterna sätter prägel

Vissa stunder är livet en klar fjällsjö,
frisk och full med liv

Vissa stunder är livet , bara livet!




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 18:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint skrivet om livets olika skiften.
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP