Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


lätt packning klokuggla


lyfter mot lekhagen
vi leker hälsosamma lekar
plaskar skvätter snurrar
vågorna går höga
i bassängen
och det befriande
skrattet svävar mot taket
tomt i själen hos den
som förlorat skrattet
och tårarna

en skål yoghurt musli blev frukost
en flaska magisk dryck en prickig banan
nedpackad i badväskan
det vankas lunch med tjejligan
ha en härlig dag

Latte hälsar





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-03-11 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP