Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

timmer


sågade timmerstockar
vadade bland den finhuggna veden
då jag vaknade
tog en stund före travat allt
härligt betryggande
att ha ett lager energi
att värma sig vid
då frosten
knäpper i knuten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-03-11 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP