Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


finns bättre


vakna med en sång på läpparna
vada trallande genom
morgonuppgifterna
sära på de trätande tupparna
utan tålamodet brister
fötterna knappt rör vid golvet
och vingarna bär




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-11 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP