Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


köldknäpp



himlen och solen
hade stiftat fred idag
ögat var blått som barnets
före någon grumlade det
med svarta tuschstreck
såg hur hon frös av den kalla vinden
hade inget
som skylde hennes vita stam
enbart skirt garn svajade
av och an
då vinden rörde det

tack för du läser klokuggla kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-11 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP