Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattguld

Jag viskar mig hel.
Så ljudlöst och ohörbart.
De som såg mig vet.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-11 16:53



Bookmark and Share


  Ninnii
Wow, otroligt bra haiku.
2024-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP