Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lånad bild


dimslöjor


såningsmannen hade gått över markerna
och spred sina korn
allt låg i träda under vinterns kappa
i det tysta växer ett gryende hopp
det duggar regn över de levande
solbruden breder ut kjolen
över himmelsblått
vårvindar sprider sina fingrar
över de frusna
och väcker de sovande
yrvakna reser de sig ur mullen
växer sig starkare
det är livets början
i öknens förtorkade land




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-03-12 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP